Leveringsvoorwaarden

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met alle ondernemingen, instellingen en personen, die via het internet contact hebben opgenomen met Polder TEAK.
Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Polder TEAK zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing.
Het accepteren van een offerte en het doen van een betaling houdt in dat de koper toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. Hoewel we er verder alles aan doen om er zeker van te zijn dat alle getoonde informatie juist is, zijn alle mogelijke fouten in product omschrijvingen, teksten, prijzen en afbeeldingen onbedoeld en onder voorbehoud.

Bestellen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden van Polder TEAK akkoord gaat. Polder TEAK heeft het recht haar levering- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
Indien u bij thuiskomst meubelen of andere producten ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Polder TEAK hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden in de door u vermelde gegevens, moeten direct door u aan Polder TEAK worden gemeld.

Een bestelling van meubelen of andere producten is niet geldig indien Polder TEAK uw woon- of verblijfplaats etc. niet eenduidig vast kan stellen.

Afhalen / Bezorgen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW (21%) en exclusief eventuele bezorgkosten. In principe worden alle bestellingen door de klant zelf afgehaald uit ons magazijn, Ploegschaar 52B Biddinghuizen.
Indien er de wens is dat het product bezorgd moet worden, kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Betaling

De betaling zal online of contant geschieden bij het afhalen of bij het bezorgen van de meubelen.
Let op: Bij een bankoverschrijving dient het totaalbedrag uiterlijk de dag voor aflevering te zijn bijgeschreven op de rekening van Polder TEAK.

Annulering

Een via de webshop geplaatste order kan binnen 7 dagen zonder opgaaf van reden worden geannuleerd. Dit wordt officieel het zichttermijn genoemd. Het aankoopbedrag en de berekende bezorgkosten worden na ontvangst van het artikel teruggestort. Het artikel dient in dezelfde staat te worden geretourneerd als waarin het is afgeleverd, onbeschadigd, onbehandeld.
Het na uitleveren toch willen retourneren van een meubel is niet mogelijk wanneer dit betreffende meubel voor u als klant op maat gemaakt is en/of op kleur gebracht.

Levertijd

Voor alle bestellingen geldt dat deze op voorraad moeten zijn en volgens afspraak geleverd worden op de afgesproken datum.

Garantie

Wij geven geen garantie op onze meubelen, aangezien wij Cash & Carry zijn.

Aansprakelijkheid

Polder TEAK is uitsluitend aansprakelijk voor schade indien deze schade aan Polder TEAK is toe te rekenen.
Polder TEAK is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van het buitensporig gebruik door u aan de door Polder TEAK geleverde meubelen of andere producten.
Polder TEAK is niet aansprakelijk voor enige schade aan meubelen of andere producten, die u later dan 2 werkdagen na ontvangst van het artikel aan ons kenbaar heeft gemaakt.
In teakhouten meubelen zit van nature olie die langzaam uit het meubel trekt. Dit kan afgeven aan o.a. muren, gordijnen, vloerbedekking en kleding wanneer deze langdurig in contact staan met de meubelen.
Voor schade die dit veroorzaakt, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

Polder TEAK is niet aansprakelijk indien er letsel ontstaat door onjuist gebruik van de gekochte goederen.
Aansprakelijkheid reikt nooit verder dan het orderbedrag.

Aansprakelijkheidsuitsluiting

De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Polder TEAK op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Polder TEAK kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie.
Polder TEAK is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Privacy

Uw persoongegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Polder TEAK. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Polder TEAK verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.

VOOR OVERIGE VRAGEN MBT BESTELLEN / LEVEREN KUNT U ALTIJD GEBRUIK MAKEN VAN HET CONTACTFORMULIER.

KvK.nr.: 52684776 te Lelystad

BTW.nr.:NL129717812B01